Een tijdelijke oplossing voor wat ruimte

15 april is het weer zover, ik ga meer dan 500km rijden om bij 2 adressen allemaal computerspul op te halen. Nu was er een probleem, namelijk dat er nu al computers overal en nergens staan.

Daarom heb ik als tijdelijke oplossing een stelling neergezet die ik tot op een paar cm na tot het plafond toe vol heb gekregen. Achter de kastenwand bevindt zich nog een achterkant met nog een kastenwand, de computers die daar overal en nergens stonden pasten op een paar na ook in de stelling. Het plan is om de komende tijd nog een stelling te plaatsen omdat er 15 april een grote partij spul aan gaat komen. Ik denk dat dit mogelijk moet zijn als ik e.e.a. aan kasten ga verschuiven.

Volgende week zaterdag staat er een mooie rit gepland waarbij ik zeker een auto vol zal krijgen. Beide adressen zijn wederom in België en dat betekent dat ik voor de derde keer in 2 jaar naar België ga om spullen te halen.

Mei 2021 was de eerste rit naar Wallonië om twee VAX machines op te halen en rit twee was naar Belgisch Limburg om een auto vol desktops te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *