Een kleine softwaregekte heeft toegeslagen

De zoveelste herindeling heeft plaatsgevonden. De softwaredozen die ik jarenlang verzameld heb vond ik niet goed tot hun recht komen dus wilde ik dat deze een prominentere plek in de kamer zouden gaan krijgen. Het probleem was dat ik 2 oude types IKEA Billy kasten had waardoor nieuwe (extra) boekenplanken niet pasten. Daarom heb ik in de buurt voor een klein bedrag een nieuw type kast overgenomen waar deze planken wel in pasten.

Nu kan ik mooi vanaf mijn werkplek altijd even een blik werpen op de softwaredozen die ik al meer dan 10 jaar verzamel. Verder heb ik op eBay extra Windows 95 dozen gekocht, als ik nog even doorga dan heb ik een hele plank vol met alleen Windows 95 dozen.

De andere kast daar heb ik bakken ingezet met verschillende soorten kleinere onderdelen zoals IDE en SATA harde schijven die ik op deze manier makkelijker terug kan vinden. Voor ik het op deze manier gesorteerd heb lagen er HDDs en bijvoorbeeld CD-spelers op 101 plekken waardoor het altijd veel moeite kostte om alles terug te vinden, nu kan ik alles meteen terugvinden. Dat had ik een paar jaar eerder moeten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *