Dagvangst 18 mei 2021 (4 dozen met oude software)

25 maart 2021 kwam ik via Marktplaats in contact met een verkoper in Zwijndrecht die een speciale editie van PCM (Personal Computer Magazine) aanbood die ik die avond van hem overgenomen heb. In de deuropening raakten we aan de praat over de spullen die hij nog uit moest zoeken, dit zou misschien ook iets voor mij kunnen zijn. Ondanks corona mocht ik even binnenkomen om de spullen te bekijken.

Het bleek voornamelijk te gaan om oude software uit de jaren 80 en 90, in de meeste gevallen in de originele doos en soms zelfs nog in het plastic. Na mijn blijk van interesse hebben we afgesproken later nog contact te hebben over de eventuele verkoop. Een week of anderhalf voor deze dag kreeg ik een net Excel-sheet toegestuurd met alle spullen. Dit sheet heb ik teruggemaild met daarin exact de zaken waar ik interesse in heb.

De bezorging was vandaag. De verkoper heeft voor hetzelfde bedrag als eerder afgesproken alles gegeven, dus niet alleen de spullen waar in interesse in had getoond. Nu is het zo dat ik alles wel had willen overnemen maar dat had dan wellicht vele honderden euro’s gekost, dit was dus een aangename verrassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *